PER QUÈ NOSALTRES

 

Qui som?

Som una comercialitzadora d’energia d’origen 100% renovable amb més de 120 anys d’experiència en el sector. Treballem per un servei de proximitat oferint la màxima atenció personalitzada i una gestió transparent amb un clar compromís sociocultural.

Subministrem energia a clients domèstics, ens públics, comerços, oficines i indústries. Servim tant a la mitjana i petita empresa com a grans indústries.

Objectius: Creem valor afegit al servei d’atenció al client, potenciant la proximitat i la confiança, oferint serveis innovadors i de qualitat que milloren els subministraments dels nostres clients facilitant el desenvolupament dels negocis i contribuint al progrés.

Què fem?

Oferim als nostres clients, preus i condicions competitives ajustades a les seves necessitats amb el millor servei, l’assessorament continu i la màxima qualitat de gestió.

Facilitem ajuda personalitzada en el moment de la contractació, assessorant sobre la tarifa més adient al consum de cada client, i les possibles millores d’eficiència i estalvi energètic.

Contacta amb nosaltres a www.agrienergia.com o oficina@agrienergia.com

Valors:

Innovació: Fem que l’energia sigui entenedora i fàcil d’utilitzar. Innovem per millorar sempre allò que fem, tant en servei com en qualitat, per satisfer les expectatives dels nostres clients.

Competitivitat: Captem les necessitats dels nostres clients en tot moment per ser cada dia més competitius.

Proximitat: Actuem de manera entenedora, oberta, transparent i accessible a tots. 

Compromís: Treballem amb entitats i associacions contribuint, dia a dia, a fer una societat millor.

Confiança: Guanyem la confiança dels nostres clients incrementant el lideratge de la marca gràcies a la fiabilitat i estricte compliment dels nostres valors.

Lideratge = Innovació + Competitivitat + Proximitat + Compromís+ Confiança

4815
4726

 

Proximitat

Actuem de manera entenedora, oberta, transparent i accessible a tots.

4727

 

Estalvi

Contracta amb nosaltres i beneficia’t del millor estalvi.

4729

 

Tramitació

Tarifes competitives amb la màxima celeritat sense talls de subministrament.

4730

 

Simplicitat

Fes el canvi d’una forma ràpida i senzilla sense costos afegits.