Per què Agrienergia?

Per què canviar-se a Agrienergia?
Perquè som una comercialitzadora independent, que ofereix a particulars,  negocis i empreses, energia verda a un preu just, i una factura fàcil d’entendre, que no afegeix serveis que no necessites. Oferim unes tarifes competitives amb totes les garanties i un servei pròxim i professional.
Com puc canviar-me a Agrienergia?
Canviar-se a Agrienergia és molt fàcil i ràpid. Envia un missatge a oficina@agrienergia.com amb les teves dades personals i el punt de subministrament (CUPS) si el coneixes o emplena el formulari de contacte que trobaràs aquí.

Com puc contactar amb Agrienergia?
Anant a la direcció: Avinguda Països Catalans, 140 de Banyoles (17820)

Per correu electrònic: oficina@agrienergia.com

O per telèfon: 972580058

Quant costa l’alta?
L’alta a Agrienergia, S.A. és totalment gratuïta.

Cal assegurar-se de no tenir permanència amb la companyia actual, si és així, nosaltres et podem assessorar amb els tràmits.

Puc canviar-me si no sóc el titular del contracte?
Pots aprofitar el canvi de comercialitzadora per canviar de nom del contracte, tant si ets el propietari de l’immoble com el llogater.

Puc quedar-me sense llum si em passo a Agrienergia?
No. En cap moment patiràs cap tall en el teu subministrament elèctric mentre es gestiona el canvi de companyia.
Puc contractar Agrienergia a tota Espanya?
A tot Espanya menys a les illes Canarias, Balears, Ceuta i Melilla.
Haig d’avisar a la companyia actual?
No, nosaltres ens encarreguem dels tràmits i anirem informant durant tot el procés.
Quan serà efectiu el canvi de companyia?
La teva alta amb Agrienergia entrarà en vigor en el moment de la signatura del contracte. L’efectivitat del contracte, però, estarà condicionada al moment en que l’empresa distribuïdora de la teva zona confirmi l’accés a la xarxa. Nosaltres ens encarregarem de tot i t’avisarem una vegada finalitzats tots els tràmits.

Potències i Tarifes

Tipus de tarifa
Els tipus de tarifa que hi ha varien en funció de la potència contractada, trobem els següents:

 

Tarifa per subministraments amb una potència igual o menor a 10kW:

  • 2.0A :  sense discriminació horària
  • 2.0DHA : amb discriminació horària

Tarifa per subministraments amb una potència contractada superior a 10kW i igual o menor a 15KW:

  • 2.1A : sense discriminació horària
  • 2.1DHA : amb discriminació horària

Tarifa per subministraments amb potències superiors a 15kW: 3.0A

Tarifa de discriminació horària.
Subministraments amb una potència igual o inferior a 15kW

La tarifa amb discriminació horària, a diferència de la tarifa simple (a totes les hores l’energia té el mateix preu), es caracteritza per aplicar un preu diferent del kWh segons l’hora del dia. Estableix els horaris en dos trams denominats hores vall (més barates) i hores punta (més cares). Aquest tipus de tarifa també distingeix entre l’horari d’estiu i l’horari d’hivern. El canvi d’horari dins de la discriminació entre l’estiu i l’hivern és la mateixa que en el canvi oficial d’hora.

 

Subministraments amb una potència superior a 15kW

Els subministraments amb una potència contractada superior a 15kW (tarifa 3.0A), en aplicació de la normativa vigent, es fa servir la discriminació horària dividida en tres períodes: Període punta (preu recàrrec), període pla (preu intermedi) i període vall (preu més barat).

Com canviar a la tarifa de discriminació horària
El canvi de tarifa l’ha de realitzar la persona titular del contracte de subministrament, sempre i quan el Certificat d’Instal·lació Elèctrica (vigència: 20 anys) o Butlletí de Reconeixement (vigència: 6 mesos) estiguin vigents. En el cas que estiguin caducats s’haurà de demanar al seu instal·lador que faci un nou Butlletí de Reconeixement.

Si no saps amb certesa en quin estat es troba el Certificat Elèctric o Butlletí de Reconeixement pots posar-te en contacte amb empresa distribuïdora de la teva zona.

Puc estalviar amb el canvi a la tarifa de discriminació horària?
La tarifa de discriminació horària té dos trams de facturació diferents, segons l’hora en què es consumeixi el subministrament elèctric: període vall i període punta.

Amb aquesta tarifa ja aconseguiràs un estalvi en la factura si consumeixes el 30 % o més en el període vall.

Quina potència contracto?
El més important és saber quina potència necessites contractar per evitar pagar de més en la teva factura. Identifica tots els electrodomèstics de la llar que funcionin al mateix temps i ajusta la potència contractada a aquest terme. Si vols, pots consultar-nos en qualsevol moment quina potència és la més adequada a les teves necessitats.
Puc modificar la potència o la tarifa elèctrica un cop he contractat el servei?
Sí. Pots sol·licitar un augment o una disminució de la teva potència contractada, però has de tenir en compte que només està permesa una modificació a l’any. Has de saber que a la primera factura posterior al canvi se’t cobraran els costos associats a aquesta modificació.